Lite mindre bloggerska...

Jag ber högaktligen om ursäkt för min bristfälliga uppdatering av bloggen. Till mitt försvar vill jag dock säga att jag har ett smärre problem med fingersättningen på tangentbordet. Detta på grund av min alldeles utmärkt klantiga högerhand som med hjälp av en brytbladskniv skar av en bit av mitt vänstra pekfinger för drygt en vecka sedan.

Satan vad det blödde... Nu har jag fingret i bandage och det lär nog bli inpaketerat en avsevärd tid framöver. Jag skall ändå försöka ta mig i kragen och publicera lite oftare än vad som varit fallet på sistone.

I övrigt har nästan alla julklappar inhandlats. Det återstår några klappar till min sambo - vad ger man till någon som i julklapp bjuder undertecknad på en resa till Sälen över nyår? Är det någon som har några tips tar jag tacksamt emot.

Tidigare har jag klagat på den tid Facebook upptar från bloggandet. Nu har det blivit ännu värre, för det mesta kommer inte ens datorn på när jag kommer hem. Min käre sambo har köpt ett XBOX 360. NHL 08 är det som gäller och jag HATAR att förlora...

Nu blir det sängen för mig om jag ska orka till jobbet imorgon. Senaste veckorna har jag ägnat mina timmar på arbetet åt att fixa julklappar till mormor, farmor, mamma och pappa, men inte min egen släkt utan andras. Deadline på alla ordrar innan jul med andra ord.

Godnatt på Er!

\m/

RSS 2.0