Görlös på jobbet...

Sitter på jobbet i Leksand och surfar lite. Min käre sambo är ju vikarie för lokalredaktören här uppe så idag följde jag med på en liten utflykt norröver här i Dalarna. Har varit på jobbet och fikat med chefen och min arbetskamrat som nu har slutat, käkat lite lunch på Moskogen och drivit runt på jobbet i största allmänhet.

Lite nytta har jag i alla fall gjort idag. Jag har mailat in en krönika till addison.se och gått igenom inboxen på mailen, så mycket mer har det dock inte blivit. Ska jag fortsätta klaga kan jag väl klaga över att jag är trött och har ont i kroppen. Pär fick nämligen för sig att han skulle sova på min plats i sängen inatt d.v.s. innerst, med båda täckena dessutom. Allt för att jag skulle få känna på hur det var att ligga ute på kanten i kylan. Nice älskling, riktigt nice!

Jaja, jag kanske ska surfa in på någon nätbutik och beställa hem skivan till Nikki Sixx bok The Heroine Diaries.

Bye Bye!

\m/

Fantastic 4...

Nu blir det film. Fantastic Four - the Rise of the Silver Surfer, den är säkert jättebra (märk ironin).

Har varit och umgåtts med svärmor och svärfar idag, eller ja, mest svärmor. Så fort samtalsämnet kom in på blommor och inredning flydde svärfar fältet, eller kanske var det Minnenas television på TV som lockade?

Pär är och hämtar mina käre vän och tillika arbetskamrat F2 som just nu slutar jobba. Han har valt att förära oss sambolevande "tofflor" med ett besök så här på söndagskvällen, vilket är mycket trevligt.

För F2 blir det andra kvällen i rad han besöker vår enkla boning då han och min vän F1 även igår var här och hälsade på.
Då var det mer ett depåstopp inför kvällens krogrunda. Så trött och slut efter kvällens arbetspass hade jag två fulla tomtar i lägenheten fram till strax före ett. När de behagade att lufsa ner på stan var jag färdig för en resa till Säters mentalsjukhus, men jag tog det näst bästa och gick och lade mig istället.

Nu kommer nog grabbarna snart så jag ska väl ta och ladda DVD:n så de får dregla över Jessica Alba (vilken jag tror är den största bidragande orsaken till att i alla fall min sambo vill se filmen).

Trevlig kväll på Er!

\m/

Sorgligt besked...

Så nu var det avklarat. Ja, blogginlägget i andra bloggen alltså... Nu till det sorgliga besked som fick mig att sätta den mindre fantasikrävande rubriken.

Rocks på Kupolen ska slå igen, det är inte lönsamt att sälja musik här i Borlänge längre. Och jag som trodde att bara mina skivinköp fick butiken att gå runt, men så var tydligen inte fallet. Visst finns det en skivaffär till här i stan men upplägget är inte detsamma som hos Rocks och inte heller priserna - för att inte tala om den alltid så trevliga personalen där.

Nu får jag väl börja handla på nätet istället men det är definitivt inte samma sak som att gå in i en skivbutik, absolut inte. Hur mycket bra musik har jag inte upptäckt tack vare impulsinköp på Rocks. Tiderna förändras och troligtvis är skivhandeln och musikformaten som vi känner till dem på väg att försvinna.

*Suckar och surfar in på cdon och ginza istället*

\m/

Vad har hänt???

Jag har inte bloggat på jättelänge och när jag nu loggar in på blogg.se och med ett halvt öga kikar på statistiken har jag haft fler unika besökare per dag senaste trettio dagarna än när jag var som mest aktiv i somras. Jo, det givetvis roligt men jag blev bara så förvånad.

Nu de närmaste månaderna kommer jag ha en hel del tid över och har på allvar tänkt ta upp bloggandet igen. Fingret har för övrigt läkt riktigt fint så nu fungerar fingersättningen på tangentbordet som den ska.

När jag nu skrivit mitt första inlägg på evigheter här kanske jag ska ta mig i kragen och skriva ett nytt inlägg på min andra blogg också...

Japp, så får det bli...

\m/

RSS 2.0