Obetalbart älskling...

Tyvärr hann jag inte före Pär att blogga om veckans höjdpunkt - kanske till och med månadens höjdpunkt. Men jag måste ändå få med denna konversation här i bloggen. Följande utspelade sig alltså här hemma i soffan i lördags kväll:

Pär: När jag var på det där jobbet i Falun idag så intervjuade jag en person med ett lite udda namn. Rutger Gönegård eller någonting.


Jag (skämtsamt): Inte Rutger Jönåker då?


Pär: Jo, så kanske det var. Vad då, känner du honom eller?


Varpå jag asgarvar åt min stackars sambo som inte kopplat att han blivit grundlurad av intervjuobjektet, Rutger Jönåker/Conny är som bekant Björn Skifs rollkaraktär i den gamla svenska filmen Strul.

Hahahahaa! Jo, jag skrattar än...

\m/

Inte våffla+sex denna gång...

Jag har tidigare berättat om tjänsten jag har kopplad till min blogg där man kan se hur besökarna hittat in på sidan. Vanligast (förutom att skriva in adressen direkt eller gå via RSS-feed) är att besökare ramlar in här när de googlar på "bakom mina solglasögon", antagligen då de letar efter texten till Docenternas låt med samma namn. Senast det var värt att skriva ett inlägg om var det någon som googlat på "våffla+sex" och någon annan som sökt på fågelinfluensavaccinet Tamiflu.

Igår när jag gick igenom loggarna från helgens besökare kunde jag konstatera att någon sökt på "blogg+snart sambo" och hamnat här. Det var dock inte den sökningen som rättfärdigade detta inlägg, någon har under helgen googlat på "Hitler på facebook" och hamnat i min blogg. Vad säger man?

Godnatt på Er!

P.S. Miss Li släpper ny skiva imorgon!

\m/

Repris: Skadeglädje

Måste ta upp det här med skadeglädje igen. Det sägs att den är den enda sanna glädjen och jag är benägen att hålla med. Pär berättade för en liten stund sedan om ett bakslag för en person jag inte är helt förtjust i. När han berättat klart tittar han på mig och utbrister: "Men herregud!", varvid jag inser att jag sitter med ett leende som sträcker sig från öra till öra. Det är ganska hemskt egentligen...

Nu tänker ni kära bloggläsare säkert "Usch, vilken hemsk människa", men det gör inget jag är född sådan.

Peace out!

\m/

Facebook - skräppostarnas Mecka?

Sedan jag reggade mig på Facebook har min mail mer eller mindre översvämmats med skräppost, erbjudanden om prestationshöjande medel (typ viagra) och penisförlängande anordningar (precis vad jag behöver). Tack vare Gmails nästan ofelbara spam-filter är det bara att "markera alla" och radera dem, men ändå...

Ännu ett i-landsproblem. Herregud jag ska nog inte blogga mer idag.

Godnatt på Er!

\m/

Misslyckad gardinshopping

Idag skulle vi köpa gardiner till sovrummet. "Jaha, det kan väl inte vara så svårt" tänker säkert ni bloggläsare. Nej, det är det ju inte heller om man inte valt tapeter som skär sig mot vartenda känt tygmönster. Dagens i-landsproblem jag vet...

Men jag kom inte hem utan shoppingpåse för det, ett par nya jeans och en kofta blev det som plåster på såren i alla fall. Annars har det inte hänt mycket i Lelle-livet den här veckan, jobbat sju dagar i sträck har två dagar kvar innan jag får vara ledig på måndag.

Usch, nu får jag ångest över meningslösheten i det här inlägget. Det är bäst att jag gör slut på eländet.

Ha det!

The blog is alive!

Nu har jag nät igen - fastän min vansinnigt tekniska sambo (märk ironin) gjorde sitt bästa för att kortsluta routern. Nu har vi flyttat en trappa upp, det tog sin tid kan jag lova. Jag har numera blivit uppgraderad från enbart "Köks-Hitler" till "Flytt-Hitler" och "Städ-Stalin". Hmm, jag gör mitt bästa...

Äntligen har jag min ergonomiska kontorsstol och mitt datorskåp, det är en avsevärd skillnad att sitta framför skärmen nu. Idag har jag varit på jobbet liksom igår och i förrgår, nu återstår det bara sex arbetsdagar tills det att jag är ledig nästa gång.

Till alla vars bloggar jag troget följer lovar jag att jag ska läsa ikapp de kommande kvällarna. Just ikväll är jag dock helt däckad och avser inom kort störa Pärs nattsömn med mina ljuva snarkningar. Återkommer snart igen!

Godnatt på Er!

- Glömde tydligen att publicera det här igår kväll, såg det nu. Sorry, kom en dag sent med andra ord...

RSS 2.0