Store Wars, say no more...

Jag kom av någon anledning på ett gammalt kul klipp för dem som gillar Star Wars härom dagen och letade fram det på Youtube och visade Pär. Jag tänkte att jag lika gärna kan dela med mig av det till Er bloggläsare också. Det är en informations/reklamfilm med syfte att ändra beteendemönster, jag tycker det är riktigt skön humor...

De som inte sett Star Wars gör sig icke besväret att klicka på länken...




Godnatt igen!

\m/

Vad har hänt sedan sist?

Ärligt talat har det inte hänt så mycket på sista tiden, eller ja, här i lägenheten har det väl skett en del på inredningsfronten. På bantingsfronten är det intet nytt, jag har stått absolut still i tre veckor nu, inte ett gram upp eller ned tror jag.

En del nya skivor har det blivit; Winnerbäcks Daugauva, Miss Li´s Songs of a Ragdoll och Mando Diaos Never Seen the Light of Day.


Inte heller har vi sett mycket film, dock såg vi The Number 23 med Jim Carrey. En film jag bara måste rekommendera. En typisk film i min smak som ger upphov till lite existensiella frågor och med en twist på slutet. Japp, se den...

Annars är det mestadels jobb och så har jag faktiskt fastnat på Facebook några gånger när jag startat datorn för att blogga, konstigt va? Facebook borde förbjudas, egentligen är det väl inget mer än ett Lunarstorm för lite äldre eller?

Nåja, nu ska jag gå och se om jag kan väcka Pär som däckat av på soffan. Jag är i alla fall i besittning av information jag kan utnyttja om han inte vill vakna - han har ett gigantiskt blåmärke på låret. *ler djävulskt*


Godnatt på Er!

\m/ (tillbaka vid en PC igen - eller som chefen kallar dem ProblemCentraler)

Hey, jag lever...

Jobbar nu men lovar på heder och samvete att blogga ikväll! Vad ni är gulliga kära bloggläsare som tar er tid att surfa förbi här varje dag fast jag inte skrivit något på evigheter... Flytt och stuff ni vet?

Nåja bloggar ikväll...

Peace out!

(sitter dessutom på mac och hittar inte tangenterna så jag kan göra "rocktecknet" jag brukar avsluta med). Nåja... Håll ut jag återkommer.

RSS 2.0