Sommaren är räddad...

I april blir det Rom och i juni blir det Peace & Love. Biljetter till både Rom och Borlänge centrum är redan inhandlade och det ska mycket till för att stoppa oss nu.

Jag har kikat igenom banden till P&L och tycker det ser ganska bra ut. Det är inte så många som går under rubriken "måste ses" men desto fler som under "intressanta att se". En del av dem har jag aldrig sett och bara hört någon låt med, men samtidigt kan man ju inte bara fastna vid gamla grupper och utan Rocks så får man väl hitta andra sätt att vidga sina vyer.

image165
Peace & Love 2007 Alice Cooper

Än så länge ser planeringen ut som följer:

Band som måste ses:
Hanoi Rocks
Kent
Mando Diao
Miss Li
Mustasch
Neverstore
Sex Pistols
Sugarplum Fairy
Takida
The 69 Eyes
The Hellacopters
Woven Hand

Band som vore intressanta att se:
Andi Almqvist
Billie the Vision and Dancers
Caesars
Christian Kjellvander
Clutch
Nationalteatern
Stonecake
Opeth
Dark Tranquillity
Eldkvarn
Millencolin
Hardcore Superstar
In Flames
The Cult
W.A.S.P
Wolf

Nu ska jag pysa iväg till jobbet...
Ha en trevlig fredagkväll!

\m/

Grattis i efterskott bloggen...

Jag missade att förra inlägget tydligen var det 200:e i här i bloggen. Det är 200 inlägg på tretton månader inte det är inte jättebra statistik och på sistone har det varit ganska glest mellan dem. Förhoppningsvis får jag lite struktur på mitt liv och kanske lite struktur här i bloggen igen.

Ha en trevlig dag!

\m/

We´re going back...

26 april åker vi tillbaka till den eviga staden...
mandag5
...och Pär får också följa med.

Över och ut...

\m/

När man för en gångs skull tänkte gå ut...

...så blir man sjuk. Vi var bjudna på fest hos en av Pärs kompisar, så när Pärs lillebror ville ha förfest för sina kompisar i vår lägenhet i kväll sa vi okej. Nu råkar fallet bara vara så att jag mår riktigt sugigt uruselt och blir kvar här hemma med ett gäng tjejer som jag aldrig tidigare mött och några hormonstinna killar.

Jaja, det kunde vara värre... Carola kunde vara med i melodifestivalen till exempel.


Bye bye...


\m/


När man för en gångs skull tänkte blogga...

Loggade just in här på blogg.se, tänkte att jag skulle skriva ner några funderingar inför sommaren. Vad säger Pär då? Jo, "Blogg lägger ner om tjugo minuter...". Jaha, det känns ganska meningslöst att börja ett långt inlägg om artisterna till sommarens Peace & Love nu.

Men när blogg ändå ska strula så kan jag ju passa på att klaga över hur bloggen "faller samman" i firefox varje gång man importerar ett youtube-klipp. Explorer fixar det men här i firefox så kraschar den alltså... Nu kanske någon dristar sig att påstå att jag borde köra PC och Microsofts produkter istället för Mac, men då vill jag bara påminna hur det såg ut i ett blogginlägg någon gång under förra året.

image164

Godnatt och sov gott!

\m/

Ett år tillsammans...

lordag2I dag är det ett år sedan jag och Pär träffades på Kupolen för en fika. Som jag minns det var jag fruktansvärt nervös och gjorde som jag brukar göra när jag blir nervös; pratar, babblar och snackar om allting, det finns ingen hejd på mig. Men det gick ju ganska bra ändå...

Ikväll har Pär bjudit ut mig på dejt, vi ska käka italienskt säger han. Bjuder han mig på dejt så måste ju jag bjuda tillbaka, så efter middagen blir det bio med utrikeskorrespondent Morgan Pålsson. Jag vet att han gärna vill se filmen så jag tänkte att det blir min överraskning till honom.

Nu ska jag börja göra mig i ordning.

Ha en trevlig kväll!

\m/

Ännu en födelsedagspresent...

Jag kommer nog inte få några födelsedagspresenter på min 25:e födelsedag i juli. Jag har fått alla redan nu. Härom veckan fick jag som jag skrivit tidigare min iMac och för några dagar sedan fick jag av Pär en Peace & Love-biljett. Så nu är väl sommaren och året ganska räddat!

image163
Jag och syrran på Stationsgatan under förra
årets P&L FOTO: PÄR SÖNNERT


Nu drar jag till jobbet. Peace out!

\m/

RSS 2.0