Nervositet, fika med syster och rådamp

Hemma i Leksand 01.35 - natten till fredag

Jaha, då sitter man här igen då - mitt i natten - klarvaken. I natt lär det bli i princip omöjligt att somna också, är lite smått nervös ikväll - mer tänker jag inte avslöja än i alla fall. Kan möjligtvis stilla dem som nu började oroa sig med att det är "nervös" på ett positivt(?) sätt, kanske förväntansfull är ett bättre ord? Jaja, färdigsvamlat om det nu.

Fick idag frågan av en gammal kurskamrat vad bloggen skulle handla om. Ja, ärligt talat vet jag inte riktigt själv. Det hela började med att min syster bad mig lägga upp en användare på Lunarstorm och blogga där så hon kunde följa vad som händer - eller inte händer - i mitt liv. Samtidigt började jag snoka runt i en annan blogg och blev lite smått inspirerad av den. Så resultatet blev den här bloggen. Förvirrad av resonemanget? - Ja, jag med...

Hur som helst har jag varit och fikat med min syster och hennes kompis idag. Mycket trevligt med ett och annat skratt. Givetvis talades det en hel del om del om killar - nog för att det inte var så mycket att dra på mungiporna åt. Varje gång förbannar vi dem och lovar dyrt och heligt att aldrig mer ha något med dem att göra. Jaja, det vet vi ju hur länge det brukar hålla. Sen diskuterade vi lite mer världsliga saker som till exempel vilka ord vi använder ofta. Jag inleder tydligen meningar med: "men grejen är den" väldigt ofta. Syster har "damp, rådamp och skrivdamp" på det mesta medan hennes kompis lyckas klämma in "halvens" i var och varannan mening. "Hon verkade lite halvens sur idag" eller något dylikt.

Får ofta höra att jag och syster är så lika varandra - vilket är lite underligt då vi bara har samma mamma och ingen av oss är speciellt lik henne. Dessutom tycker de som känner oss båda att vi är lika till sättet - vilket är om möjligt ännu mer underligt då vi är uppväxta i två separata miljöer. Syster är uppväxt tillsammans med vår mamma medan jag har bott enbart med min pappa. Dessutom har vi inte haft så speciellt bra kontakt under uppväxtåren jag och syster - delvis kan det kanske ha berott på att hon trots allt är sju år yngre än mig och vi först nu börjar får liknande intressen. Så den kontakt vi har nu har växt fram under det senaste året bara.



jag och syster


Sitter och lyssnar på Simple Plan för tillfället - eller snarare för jämnan. När jag fastnar för något i musikväg då nöter jag verkligen ut skivan innan jag byter till något annat. Hur som helst så har de väldigt bra texter - musiken är det verkligen inget fel på heller.

Nu ska jag gå och försöka sova - vi får väl se hur det går...

Godnatt på Er!

\m/


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0